اخبار واحد فرهنگی
افتتاحیه انجمن و انتخاب هیات رییسه شورای دانش آموزی
افتتاحیه شوارای دانش آموزی و انتخاب هیات رییسه و انتخاب انجمن های مختلف، روز شنبه 5 آبانماه با حضور منتخبین شورای دانش آموزی، برگزار گردید

پذیرایی با میشگا و نوحه ی حضرت رقیه از دانش آموزان در روز پنجم ماه صفر
روز دوشنبه 23 مهر، مصادف با شهادت حضرت رقیه (علیها السلام)، از دانش آموزان با میشگا و نوحه ی حضرت رقیه در ساعت تفریح پذیرایی شد

راهیابی سرکار خانم فاطمه نجاتی پارسا به مسابقات کشوری کتابخوانی
موفقیت سرکار خانم فاطمه نجاتی پارسا در راهیابی به مسابقات کشوری کتابخوانی
را تبریک عرض می نماییم.

فعالیت صندوق مجمع خیرین دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س) به طور رسمی در سال تحصیلی جدید، آغاز گردید
صندوق مجمع خیرین دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س) به طور رسمی در سال تحصیلی جدید، فعالیت خود را  آغاز کرد و از اعضای جدید ثبت نام بعمل آورد.

حضور رئیس پلیس 110 به مناسبت هفته ی نیروی انتظامی در دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س)
روز یکشنبه 17 مهر 97،جناب آقای سرهنگ قلعه ای رئیس پلیس 110 به مناسبت هفته ی نیروی انتظامی در دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س) یافتند و در خصوص مسائل امنیتی برای دانش آموزان این مرکز، مطالبی را بیان فرموند. با اهدای هدایای یادبود، از سوی دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س) از ایشان تجلیل به عمل آمد.

قرائت دعای عهد در مراسم صبحگاه سه شنبه های مهدوی
همچون سال گذشته، برنامه ی سه شنبه های مهدوی در دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س) برگزار می گردد و دانش آموزان در مراسم صبحگاه روزهای سه شنبه، دعای عهد را به امید سلامتی و ظهور حضرت ولی عصر (عج) تلاوت می نمایند.

روز یکشنبه 17 مهر 97،رئیس پلیس 110 به مناسبت هفته ی نیروی انتظامی در دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س) یافتند و در خصوص مسائل امنیتی برای دانش آموزان این مرکز، مطالبی را بیان فرموند. با اهدای هدایای یادبود، از سوی دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س) از ایشان و همکارانشان تجلیل به عمل آمد.

بازدید جمعی از دانش آموزان از نمایش غدیر تا عاشورا
روز دوشنبه 16 مهر 97، جمعی از دانش آموزان پایه یازدهم از نمایشگاه غدیر تا عاشورا، واقع در تالار قرآن همدان بازدید نمودند.

برگزاری اردوی راهیان نور منطقه ی غرب کشور
اردوی دو روزه ی  راهیان نور مناطق غرب کشور، روز یکشنبه 15 مهر لغایت دوشنبه 16 مهر با حضور دانش آموزان پایه ی دهم دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س) برگزار گردید.

برگزاری جلسه با نمایندگان پرورشی کلاس ها
روز شنبه 7 مهر ماه 97، در اتاق جلسات دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س)، اولین جلسه ی هماهنگی با نمایندگان پرورشی کلاس ها برگزار گردید و وظایف و برنامه ها به ایشان ابلاغ گردید.

در محضر خانواده شهید حجت الاسلام احمد حجتی در پنجمین روز از هفته ی دفاع مقدس
در پنجمین روز از هفته ی دفاع مقدس، مراسم "در محضر خانواده شهید حجت الاسلام احمد حجتی" با حضور همسر و فرزند ایشان
در نمازخانه دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س)، برگزار شد و دلنوشته های این شهید بزرگوار برای دانش آموزان بیان گردید.

برگزاری محفل انس با قرآن به نیت شهدای حادثه ی تروریستی اهواز
محفل انس با قرآن به نیت شهدای حادثه ی تروریستی اهواز و شهدای دفاع مقدس
روز سه شنبه سوم مهرماه 97
در سالن آمفی تئاتر دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س)، برگزار گردید و دانش آموزان و همکاران ختم قرآن و صلوات پرداختند.

تجلیل از دانش آموخته ی فعال در زمینه مذهبی
در مراسم صبحگاه روز دوشنبه دوم مهر ماه 97، با حضور جناب آقای صالحی، امام جماعت دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س) از خانم نجمه اسدی دانش آموخته ی دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س) که در تابستان 97، برخی از احکام را را به زبان انگلیسی ترجمه کرده و به صورت یک کتاب، همراه با ایمیل در اختیار توریست های بازدید کننده از شهر همدان قرار داده اند تا بدین وسیله مبلغ دین اسلام باشند، تجلیل بعمل آمد.

بازگشایی مدرسه در سالتحصیلی 98-97
در روز یکشنبه اول مهرماه، همزمان با سراسر کشور، با حضور پر شور دانش آموزان، زنگ مهر و مقاومت نواخته شد و دانش آموزان با توکل به خدا، سالتحصیلی جدید را آغاز نمودند. در این روز راویان دفاع مقدس در کلاس ها حضور یافتند و خاطرات دوران دفاع مقدس را برای دانش آموزان بازگو نمودند.
همچنین همزمان با اذان ظهر، جشن نماز جماعت در نمازخانه برگزار گردید و به دانش آموزان حاضر در نماز جماعت، هدایایی به رسم یادبود، اهدا گردید.

درخشش دانش آموزان گرامی در سی و ششمین دوره مسابقات کشوری فرهنگی و هنری
به دانش آموزان عزیز دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س) که در سی و ششمین دوره مسابقات کشوری فرهنگی و هنری (مرداد 97)خوش درخشیدند، تبریک عرض می نماییم:
خانم نیکناز رستگاری در رشته داستان نویسی، رتبه اول کشور
خانم ها سما مرادی، شبنم رحمانی، زهرا رحیمی رتبه سوم در رشته عروسک گردانی
خانم ها تارا فرشچیان، زهرا مهری، مبینا محمدیان یسار، فاطمه پورقاسمی، برگزیده ی کشوری در رشته نمایش عروسکی
خانم سوسن عظیمی، مربی پرورشی برگزیده در نمایش عروسکی

راه یافتگان به مرحله ی کشوری مسابقات فرهنگی
دانش آموزان برگزیده جهت حضور در مسابقات کشوری

نیکناز رستگاری رشته ی داستان نویسی
گروه نمایش عروسکی شامل خانم ها
تارا فرشچیان
سما مرادی
شبنم رحمانی
زهرا رحیمی
زهرا مهری
مبینا محمدیان یسار
فاطیما پور قاسمی

برگزیدگان مرحله ی دوم مسابقات کتابخوانی در سطح ناحیه
دانش آموزان گرامی، خانم ها سیده نیکا نورانی و فاطمه نجاتی پارسا در مرحله ی دوم مسابقات کتابخوانی در سطح ناحیه، برگزیده شده و به مرحله ی استانی راه یافتند.

توزیع بسته های حمایتی در ماه مبارک رمضان
با مشارکت دانش آموزان و کارکنان دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س)، یک راس گوسفند قربانی شد و به همراه خشکبار به عنوان بسته های افطاری حمایتی
در بین خانواده های مورد حمایت، توزیع گردید.

دانش آموزان برتر علمی - فرهنگی و هنری در سال تحصیلی 97-96
دبیرستان نمونه حضرت آمنه همدان

کسب افتخارات در مسابقات پرسش مهر
خانم زهرا نادری در رشته ی طراحی رتبه اول در استان